Preguntes més freqüents

General

L'Aena Club és un servei que s'ofereix als passatgers amb el propòsit de millorar l'experiència dins de l'aeroport. Només has de registrar-t'hi i accediràs a tots els avantatges disponibles per als membres de l'Aena Club en pàrquing, sales Vip, botigues, restaurants i altres serveis de l'aeroport.

A l'Aena Club podràs gestionar la teva informació personal i consultar les compres i reserves realitzades als serveis associats d'Aena, així com accedir a totes les ofertes i beneficis disponibles.

L'Aena Club és vàlid per a tots els aeroports d'Espanya.

Pots consultar la informació sobre l'ús de les teves dades personals a la mateixa web del servei, a la secció de política de privacitat.

AENA Club: Registre i modificacions

L'Aena Club és un club de fidelització totalment gratuït.

Per registrar-t'hi des de la web:

  1. Fes clic sobre aquest enllaç: FES-TE'N SOCI

    També és possible donar-se d'alta des de l'App d'Aena, des del web de Reserves d'Aparcament, des dels portals d'Aena Market o fins i tot des de l'aeroport a través del portal de connexió al servei gratuït de wifi.

  2. Introdueix un correu electrònic vàlid, tria una contrasenya segura d'entre 6 i 10 caràcters i completa la resta de camps sol·licitats.

  3. Un cop hagis completat tots els camps, rebràs un correu electrònic de confirmació perquè activis el teu compte en un màxim de 24 hores. Si no reps aquest correu, posa't en contacte amb nosaltres al correu electrònic clubcliente@aena.es.

Un cop completat el registre, podràs modificar les teves dades personals i ampliar la informació, associar entre 1 i 3 matrícules al teu usuari per poder beneficiar-te dels avantatges de ser membre d'Aena Club als aparcaments d'Aena i fins i tot associar la teva Via-T.

Actualment no hi ha targetes físiques ni digitals, encara que hi ha un codi QR que pots consultar al teu perfil.

Per identificar-te com a usuari de l'Aena Club i beneficiar-te dels diferents serveis i descomptes, n'hi ha prou amb iniciar sessió com a membre a la web o a l'app d'Aena en contractar els diferents serveis, o bé amb la teva matrícula en accedir a l'aparcament.

Si us plau, revisa la teva safata d'entrada o bústia de correu brossa per comprovar si t'ha arribat un correu d'activació del compte. Si passats uns minuts no reps aquest correu, contacta'ns al correu electrònic clubcliente@aena.es, indicant el correu electrònic utilitzat durant el registre.

En cas que hagis indicat un correu electrònic erroni, hauràs d'esperar 24 hores per registrar-t'hi de nou.

En aquests casos, et recomanem esperar 24 hores perquè el sistema invalidi aquest registre si no ha estat possible validar-lo.

Un cop transcorregut aquest temps, és possible tornar-s'hi a registrar.

Per motius de seguretat dels comptes, no és possible fer aquests canvis des de l'àrea privada de l'usuari. Si necessites modificar aquestes dades, posa't en contacte amb nosaltres al correu clubcliente@aena.es.

Per restaurar la teva contrasenya, has d'accedir a la web de l'Aena Club i fer clic a ¿Has oblidat la contrasenya?, indicar el teu correu electrònic i seguir els passos que rebràs al correu electrònic.

És possible que en algun moment t'hagis donat d'alta a l'Aena Club a través d'altres portals associats i no ho recordis. Abans de contactar amb l'Aena Club, utilitza l'enllaç Has oblidat la contrasenya?. Si no t'arriba cap correu per restablir-la, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres al correu clubcliente@aena.es.

Les credencials d'accés a l'Aena Club es comparteixen amb altres serveis com Aparcament, sales VIP, Aena Travel, Food To Fly, etc., de manera que donar-se de baixa a l'Aena Club comporta també la baixa en aquests altres serveis associats.

Per donar-te de baixa de l'Aena Club, cal accedir a la secció 'El meu compte' i prémer el botó 'DONAR-ME DE BAIXA'. Aquesta opció també està disponible des de l'App de l'Aena Club.

Aparcament

En ser membre de l'Aena Club, pots accedir als diferents descomptes del Pàrquing, tant en accessos amb reserva prèvia com sense reserva.

Per conèixer de manera detallada els descomptes actuals del Pàrquing, fes clic a “Serveis” del menú superior o prem descomptes Pàrquing Aena Club.

Per fer una reserva als aparcaments de la xarxa d'Aena, no cal estar registrat a l'Aena Club; pots accedir directament a la pàgina d'Aena Pàrquing i seleccionar l'aeroport de sortida i les dates de preferència. Tanmateix, et recomanem registrar-te a l'Aena Club per poder beneficiar-te de tots els descomptes que t'oferim.

VIP Serveis

Pots adquirir al teu accés a les Sales VIP a través de l'app, de la web d'Aena i del taulell de la sala, i accedir-hi sempre que disposis de targeta d'embarcament.

Com a soci de l'Aena Club, pots beneficiar-te d'un 20 % de descompte si fas la compra a través de l'app d'Aena, sempre que estiguis identificat com a membre del Club.

No és possible accedir a les Sales Vip si no es disposa de targeta d'embarcament.

Cal comprar un accés per persona a través de la web, de l'app d'Aena o al taulell de la Sala.

Com a soci de l'Aena Club, pots beneficiar-te d'un 20 % de descompte si fas la compra a través de l'app d'Aena, sempre que estiguis identificat com a membre del Club.

Qualsevol passatger pot contractar el servei Meet & Assist a través de la web i de l'app d'Aena amb una antelació de 72 hores.

Altres

La web Aena Club està suportada pels següents navegadors, assegura't que utilitzes un d'ells:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari
  • Microsoft Edge
  • Internet Explorer 11

Les galetes es poden bloquejar des de les opcions de seguretat del navegador.

acceptar les galetes utilitzades pel portal pot afectar les operacions del portal i impedir que pugui fer gestions com a usuari registrat a l'Aena Club.

Per a més informació, l'usuari pot accedir al següent enllaç i comprovar la política de cookies del portal.

Actualment el portal Aena Club únicament està disponible en espanyol, anglès, català, basc, gallec i valencià.

Si alguna de les teves preguntes no la trobes aquí, si us plau, escriu-nos clubcliente@aena.es perquè puguem ajudar-te.